Microsoft restructureaza studioul din Vancouver. Anuleaza doua jocuri.

Microsoft restructureaza studioul din Vancouver. Anuleaza doua jocuri.
16:35 26.07.2012

Se pare ca in forma sa actuala, studioul jocuri Microsoft Vancouver nu era o afacere tocmai profitabila. Astfel, s-a ajuns la decizia ca 35 dintre angajatii acestei componente Microsoft trebuie sa fie concediati, iar proiectele la care lucrau in prezent sa fie anulate.

In timp ce Microsoft va incerca pe cat de mult posibil sa gaseasca alte roluri in cadrul companiei pentru cei care raman fara slujbe in cadrul studioului din Vancouver, soarta celor doua jocuri este pecetluita. Flight, lansat la inceputul acestui an, nu va mai beneficia de suport de niciun fel si nici nu va mai primi continut nou. Din fericire insa, cei care vor sa il joace in continuare vor putea sa il descarce gratuit de pe site-ul oficial. Al doilea joc afectat este „Project Columbia”, un shooter destinat senzorului Kinect, care nici macar nu a fost dezvaluit public inainte de a fi anulat.

Momentan, nu se stie ce se va intampla cu studioul din Vancouver, dar mai sunt foarte putine persoane angajate in cadrul acestuia. Daca va fi pus din nou pe picioare sau va fi lasat sa moara vom afla in viitorul apropiat.

loading...