22 mai 2012 | 15:40

Microsoft ramburseaza banii pe Minecraft pentru Xbox 360

ACTUALITATE
Microsoft ramburseaza banii pe Minecraft pentru Xbox 360

minecraft split screen

Minecraft este un fenomen pe PC-uri si de curand a reusit sa sparga toate recordurile de vanzari de pe Xbox Live Arcade. Chiar daca versiunea de Xbox 360 nu este la fel de bine dotata in functii precum cea de PC, functia de split-screen i-a facut pe multi dintre utilizatorii consolei Microsoft sa cumpere acest titlu. Din pacate, aceasta nu este functionala pentru toti.

Doar cei care au consola Xbox 360 conectata la un monitor sau televizor HD pot sa joace Minecraft in multiplayer local, cei care inca au televizoare SD fiind limitati in a juca singuri sau online.

Cum nu exista niciun avertisment in privinta acestei limitari, clientii au inceput sa isi ceara banii inapoi, iar Microsoft pare sa raspunda la aceste cereri. Intre timp pagina de descriere a jocului a fost actualizata pentru a include aceste informatii, iar toti cei care au cumparat Minecraft de pe Xbox Live Arcade inainte de modificare  isi vor primi banii in cazul in care doresc asta.

Nemultumitii pot contacta serviciul de relatii cu clientii, unde angajatii Microsoft sunt instruiti sa ofere ramburs celor care se califica in conditiile de mai sus.