Microsoft motiveaza dezvoltatorii de aplicatii pentru Windows 8

Microsoft motiveaza dezvoltatorii de aplicatii pentru Windows 8

windows-8-apps

Microsoft s-a decis: pentru Windows 8 pentru PC-uri si tablete va tine legatura cu dezvoltatorii de aplicatii. Faptul ca un nou sistem de operare este egal cu zero fara un portofoliu bogat de aplicatii disponibile este o regula pe care Microsoft a invatat-o cu greu in cazul Windows Phone 7, asa ca nu va repeta greseala si in cazul Windows 8.

Pe sistemul impus de Apple cu al sau Mac AppStore, cei de la Microsoft explica pentru dezvoltatorii de aplicatii, pe blogul MSDN, procedura de realizare si urcare a aplicatiilor pe magazinul virtual aferent noului sistem de operare. Este detaliata si procedura de aprobare a aplicatiilor pentru Windows 8, inainte de ajunge accesibile publicului larg, o etapa de aproximativ 6 zile care include atat proceduri automatizate, cat si interventii umane.

Daca sunteti indecisi in ceea ce priveste dezvoltarea de aplicatii, asemanator sistemului de achizitie de domenii online, cel mai bine ar fi sa va rezervati un nume de aplicatie inca de pe acum.

Chiar daca sunt multe de spus si, mai ales de citit pe site-ul Microsoft legat de acest subiect, pentru a va da seama daca o astfel de activitate e pentru voi, cel mai bine ar fi sa vizionati clipul de mai jos:

Windows 8

Microsoft a facut parte din juriul cei mai ample competitii de aplicatii web & mobile din Romania – Smart IT, organizata de Playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: