Microsoft intra in domeniul comercializarii de spatiu de stocare – SkyDrive contra cost

, 20 Feb, 12:30

Skydrive logo

Mai multe site-uri au preluat capturile de ecran de mai jos care sugereaza ca serviciul SkyDrive de la Microsoft s-ar putea sa treaca intr-o noua etapa de existenta, mult mai profitabila decat cea de acum.

Pe langa faptul ca 10$, 25$ si 50$ pe an pentru 20, 50 respectiv 100 GB de stocare sunt niste preturi extrem de bune, SkyDrive pare sa atace nume cu rezonanta din domeniu, precum Dropbox care taxeaza 9,99$ si 19,99$ pe luna pentru 50GB, respectiv 100 GB. Pentru o adevarata experienta cross platform, noul SkyDrive va fi acompaniat si de aplicatii stand alone pentru Windows si Mac OS X, un adaos placut pe langa versiunile de iOS si Windows Phone. Microsoft mai ofera un serviciu pe nume LiveMesh, care sincronizeaza foldere de pe PC in cei 5 GB de spatiu gratuiti din SkyDrive. Odata cu upgrade-ul descris mai sus, compania va integra functionalitatea Live Mesh in noua aplicatie si va desfiinta respectivul serviciu.

Ramane sa auzim o confirmare de la Microsoft pentru a decide daca nu cumva acest serviciu va fi solutia perfecta pentru nevoile noastre de stocare in cloud.

skydrive windows

skydrive pret

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail