Memoto te ajuta sa nu uiti nimic [+VIDEO]

Memoto te ajuta sa nu uiti nimic [+VIDEO]

De cele mai multe ori lucrurile interesante, surprizele placute sau momentele speciale se petrec exact atunci cand nu te astepti. Cu alte cuvinte ai toate sansele sa le ratezi sau sa le uiti in timp.

Memoto

Aici intervine Memoto, o camera de dimensiuni reduse care te ajuta sa nu mai uiti nici un moment dintr-o zi obisnuita sau daca e cazul, mai putin obisnuita. Odata montata, mini-camera face cate o poza la 30 de secunde pentru a ne asigura ca nu ratam nimic important. Fiecare instantanee este realizata la o rezolutie de 5 megapixeli si contine informatii despre timpul si locul in care a fost facuta.

Practic, Memoto retine pana la 1440 de momente din viata noastra pe parcursul a 12 ore de functionare, care sunt incarcate prin intermediul computer-ului pe un site unde sunt sortate si asezate automat intr-un timeline. Asadar indiferent cat de incarcata, solicitanta sau placuta ar fi o zi din viata noastra, seara o vom putea revedea in cele mai mici detalii, impartita in pana la 30 de momente definitorii.

Memoto in actiune

Probabil ca nu toata lumea se va simti confortabil sa poarte la gat sau in buzunar un adevarat „Big Brother mobil”, dar dupa cum noteaza si huffingtonpost.com, imaginile vor fi disponibile online si cu ajutorul aplicatiei de smartphone doar pentru posesorul camerei.

Indiferent cat de controversat ar fi un asemenea gadget, aflati ca initiatorii au reusit sa stranga peste 250.000 de dolari in doar doua zile de la postarea proiectului pe Kickstarter. Asadar in viitorul apropiat ne vom putea imbunatati memoria cu ajutorul unei camere Memoto pentru aproximativ 280 de dolari.