Mass Effect Trilogy vine pe PS3 in decembrie

, 05 Noi, 15:04

Chiar daca a fost anuntat inca de luna trecuta, pachetul Mass Effect Trilogy nu a avut pana in prezent o data de lansare oficiala pentru PlayStation 3. BioWare pare sa fi terminat munca pentru portarea jocului original pe consola Sony si va aduce acest pachet special in magazine incepand cu 7 decembrie.

In continuare, continutul inclus in pachet este cel putin confuzant, intrucat fiecare platforma primeste alte DLC-uri. In primul rand, jocul original, Mass Effect 1, va include DLC-ul Bring Down the Sky, in timp ce jocul al doilea vine cu tot continutul de pe Cerberus Network, plus pachetele platite Lair of the Shadow Broker, Kasumi si Overlord. Cel mai recent joc, Mass Effect 3 vine doar cu acces la DLC-urile gratuite de multiplayer si la finalul extins.

Cei care au deja Mass Effect 2 si 3 pe PlayStation 3 vor putea sa cumpere separat Mass Effect 1 de pe PlayStation Store.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail