Mass Effect 3 va cadea din cer in cateva zile

Mass Effect 3 va cadea din cer in cateva zile

Mass Effect 3

Mass Effect 3 este ultima parte dintr-o trilogie de succes ce urmeaza a fi lansata in magazine incepand cu data de 6 martie pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

Daca vreti insa sa jucati noul titlu inainte de lansarea oficiala, producatorii au ales sa va dea o sansa. Pentru aceasta initiativa EA Games si BioWare au aruncat pur si simplu in spatiu o serie de jocuri carora le-a atasat si un modul GPS.  Acestea sunt legate de baloane meteorologice, pe care le vor ridica pana la o anumita inaltime. Cand este atinsa altitudinea maxima, jocurile vor cadea. Aterizarile ar trebui sa vizeze orase precum New York, San Francisco, Las Vegas, Berlin, Londra si Paris, iar daca totul merge bine ar trebui sa va puteti vedea jocurile pe o harta ca sa stiti in ce directie sa fugiti. Totul se va desfasura pe site-ul MassEffect.com. Bioware a denumit cele cateva jocuri picate din cer ca fiind Space Edition.

Desi cred ca respectivele discuri se vor vinde  pe ebay la putin timp dupa inceperea campaniei, poate cativa norocosi vor sari in sus de bucurie pentru ca se pot juca inaintea tuturor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: