10 iul. 2012 | 17:43

Mare atentie la clonele Galaxy S III [+Video]

ACTUALITATE
Mare atentie la clonele Galaxy S III [+Video]

Fake Galaxy S III

Asa cum ne-am si asteptat, au inceput sa isi faca aparitia primele clone ale Samsung Galaxy S III. Din pacate, pe masura ce tehnologia avanseaza, se pare ca sunt perfectionate si tehnicile de copiere si contrafacere pentru ca aceste fake-uri incep sa arate din ce in ce mai bine.

Dupa cum veti vedea si in videoclipul de mai jos, trebuie sa fi destul de atenti sa nu cadeti in plasa imitatiei si sa va treziti ca ati cheltuit niste bani pe cu totul altceva decat smartphone-ul Samsung.

Conform engadget.com, aceasta copie isi va face aparitia pe piata la pretul de 200 de dolari, bani in care veti primi un telefon cu ecran TFT de 4,7 inci, un procesor de 1GHz, 512MB de RAM si o camera de 5 megapixeli. Daca analizam specificatiile si modul in care se misca telefonul in videoclip, am fi tentati sa spunem ca nu este o afacere prea rea, dar mai mult ca sigur replica isi va dovedi originea prin probleme de fiabilitate.

Ne asteptam ca astfel de imitatii sa isi faca aparitia si la noi pe piata cat de curand, asa ca va sfatuim sa verificati de doua ori atunci cand sunteti „loviti” de vreo super-mega-extra oferta la semafor sau in statia de autobuz…