Mai e putin pana la un jailbreak de 4S si iPad 2 – un clip video confirma

, 17 Ian, 12:30

Pentru ca cei mai multi utilizatori de iOS si-au pierdut orice speranta de a vedea Cydia (aplicatia aferenta procesului de jailbreak) pe ecranele terminalelor portabile de ultima generatie de la Apple, iPhone 4S si iPad 2, „un cavaler pe un cal alb”, pe numele de DHowett, le-a mai dat o speranta.

DHowett, un membru cu vechime al Chronic Dev Team, impreuna cu Pod2g, personajul care a stat in spatele jailbreak-ului untethered de acum cateva saptamani pentru terminalele Apple cu SoC A4, a postat pe YouTube un clip in care se poate vedea un iPhone 4S cu Cydia pe el, care poate fi inchis si repornit fara probleme. Pentru a ne ajuta sa avem o notiune de timp in ceea ce priveste perioada de asteptare aferenta lansarii unui algoritm de jailbreak pentru utilizatorii obisnuiti, Pod2g a afirmat „only a few to wait now”.

E drept, a durat cateva luni, insa noul jailbreak ar fi o surpriza placuta pentru cei care nu mai pot trai fara cateva tweak-uri de pe Cydia… Voi puteti?

iphone-and-ipad-cydia-580x338

iPhone 4S Cydia
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail