Magellan: 2 ceasuri cu GPS pentru sportivi – Swich si Switch Up

Magellan: 2 ceasuri cu GPS pentru sportivi – Swich si Switch Up

magellanfitnessmagellan-switch-up

Chiar daca Magellan nu este prima companie catre care v-ati orienta in cautarea unui GPS de orice fel, noile ceasuri al companiei cu siguranta vor atrage atentia pasionatilor de activitati sportive.

Switch si Switch Up sunt doua ceasuri dedicate sportivilor de orice gen, indiferent daca sunt entuziasti ai inotului, alergatului sau mersului pe bicicleta.

Noile dispozitive vin cu un ecran de 1,26 inci si permit utilizatorului sa monitorizeze si sa inregistreze distanta parcursa, viteza, elevatia, iar multumita un senzor GPS extrem de sensibil si precis, toate traseele parcurse. Datorita integrarii tehnologiei ANT+, folosind un accesoriu optional puteti monitoriza si informatii biometrice, ritm cardiac, puls toate folosind o initerfata extrem de prietenoasa. Daca va incanta inotul sau scufundarile, pana la 50 de metri andancime noile dispozitive Switch vor face fata fara nici un fel de probleme.

In ceea ce priveste inregistratul de informatii, pana la 60 de ore de activitati pot fi memorate pe ceas, iar in ritm continuu dispozitivul functioneaza 8 ore pansa sa necesite reincarcarea bateriei.

Modelul Switch Up, cu rama argintie, in plus fata de Switch vine cu un modul pentru alerte de tip vibratii, iar in pachet mai este inclus un dispozitiv pentru fixarea sa pe biciclete.

Switch costa 250$, iar Switch Up 300$. Optional, puteti achizitiona si monitorul cardiac contra unei sume suplimentare de 50$.

Magellan 1Magellan 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: