Lumus are un panou pentru realitate augumentativa: OE-31

Lumus are un panou pentru realitate augumentativa: OE-31

181b

Dupa ce a impresionat audienta in urma cu ceva timp la CES, Lumus si-a pus inginerii la treaba si a creat un nou tip de display pentru realitate augumentativa, OE-31. Noul display este extrem de mic si de fiabil, astfel incat poate fi integrat ca lentila, cu usurinta, in orice tip de ochelari, de la cei de vedere pana la ochelarii de schi.

Lumus OE-31 este disponibil atat in variante singulare, gen monoclu, cat si duale – binoclu sau ochelari clasici. Are doar 10 grame si este suficient de finut incat sa nu trebuiasca sa fie integrat in chestii masiv gen ochelarii 3D. In cazul OE-31, in acelasi pachet au fost integrate un display transparent, elemente de realitate augumentativa si o interfata. Display-ul este full color si are o rezolutie de 640 x 360.

Chiar daca nu vorbim neaparat de niste specificatii high-end, compania pretinde ca vizionarea de continut printr-un astfel de panou ar trebui sa fie echivalenta cu un televizor de 40” de la o distanta de 3 metri. In ceea ce priveste atentia la detalii, display-ul folosit ar trebui sa se comporte exemplar si cand e vorba de cititul unei carti.

lumus-oe-31

Desi in acest stadiu incipient de dezvoltare e greu de apreciat exact ce produse vor integra o astfel de tehnologie, nu putem decat sa speram ca dezvoltatorii de echipamente se vor grabi sa semneze contracte de parteneriat cu Lumus.

181d

pentru realitate augumentativa

Citește și: