Logitech lanseaza Harmony Touch

Logitech lanseaza Harmony Touch
16:37 03.10.2012

Logitech a lansat astazi noul model din gama de telecomenzi universale, Logitech Harmony Touch. Aceasta ofera posibilitati multiple de pesonalizare cu ajutorul touchscreen-ului color de 2,4 inci.

Logitech Harmony Touch

Logitech Harmony Touch este compatibilă cu peste 225.000 de dispozitive home-entertainment si peste 5.000 de branduri, reusind sa controleze pana la 15 dispozitive simultan. Conceputa sa ajute in gasirea continutului preferat intr-un mod cat mai rapid, Logitech Harmony Touch permite adaugarea, eliminarea sau rearanjarea, direct de pe ecranul color, a pana la 50 de icoane ale canalelor preferate. Odata instalata, telecomanda permite accesarea canalelor preferate cu o singura atingere, swipe-ul si scroll-ul imbunatatind categoric experienta de utilizare.

Mai mult decat atat, noua Harmony Touch poate fi setata sa memoreze preferintele fiecaruia, de la posturi TV, la filme, jocuri sau muzica. Din punct de vedere al constructiei, tastele sunt iluminate pentru utilizarea pe timp de noapte, iar suportul special joaca si rolul de incarcator, astfel incat telecomanda sa fie mereu incarcata si la indemana.

Logitech Harmony Touch va fi disponbila in Europa incepand cu luna aceasta, la un pret recomandat de 179,99 euro. Probabil ca pentru cei mai multi dintre noi asta ar fi pretul pentru viitorul televizor din bucatarie sau sistem audio pentru dormitor, dar daca vreti sa evitati un adevarat ambuteiaj de telecomenzi pe masuta din sufragerie, atunci noua Harmony poate fi o varianta demna de luat in seama.

Mult prea multe telecomenzi

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: