LightPad G1 transforma orice smartphone in laptop

LightPad G1 transforma orice smartphone in laptop

lightpad-g1

La ce bun avem smartphone-uri care mai de care mai capabile si cu procesoare multi-core daca noi le folosim pentru Angry Birds si Facebook? Degeaba avem putere de calcul si tot felul de aplicatii, daca trebuie sa ne limitam la 4 inci spatiu de lucru.

Cum ar fi sa renuntam la tableta, netbook sau laptop stiind ca ne putem baza pe telefon atunci cand plecam intr-o calatorie de afaceri? LightPad G1 promite sa ne schimbe perceptia asupra telefoanelor si a modului in care le utilizam. Practic gadget-ul utilizeaza un micro proiector pentru a afisa continutul de pe displayul telefonului pe un ecran de 11 inci la o rezolutie de 854×480 de pixeli. Proiectia se face din spatele ecranului si este extrem de eficienta din punct de vedere energetic, avand un consum de doar 2,5 wati pentru o luminozitate de 500 cd/m2. Pe langa asta, jucaria vine la pachet si cu o tastatura QWERTY menita sa completeze functiile unui laptop.

Forma si dimensiunile reduse il recomanda pentru aceia dintre noi pentru care portabilitatea este un criteriu vital al achizitiei unui gadget.

Conform ubergizmo.com, majoritatea telefoanelor cu Android, iOS, Windows Phone 7 sau BlackBerry vor fi pe deplin compatibile cu acest nou dispozitiv. Ramane sa aflam detalii si despre pretul minunatiei, pentru ca degeaba imi transform telefonul in laptop daca treaba asta ma costa aproape cat achizitia unuia nou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: