LG lanseaza primul display Full HD pentru smartphone-uri

LG lanseaza primul display Full HD pentru smartphone-uri

lg-full-hd-lcd-smartphone

LG a anuntat lansarea primului display Full HD LCD destinat smartphone-urilor. Acesta are o diagonala de 5 inci si este capabil sa redea continut multimedia la o calitate similara unui televizor sau monitor de calculator.

Panoul LCD are la baza tehnologia AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching) si va afisa imagini la 440 ppi, ceea ce depaseste faimosul Retina Display, la o rezolutie de 1920×1080 si un raport widescreen de 16:9.

Conform ubergizmo.com, aceasta premiera a celor de la LG Display vrea sa vina in ajutorul utilizatorilor care isi folosesc telefoanele mobile pe post de multimedia playere si care au nevoie de calitate si claritate atunci cand vor sa se bucure de un clip, o imagine sau chiar un film.

Oficialii LG ne asigura ca incepand cu a doua jumatate a acestui an panourile vor fi disponibile pe piata. Asadar, avem destul de multe sanse sa urmarim filmele de Craciun in format nativ Full HD si pe telefon nu doar la televizor.

Credeti ca vom avea un raspuns la aceasta lansare si din partea concurentei? Ne referim in special la Samsung – oare ne vor uimi si ei cu ceva?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: