LG lanseaza doua noi monitoare TV

LG lanseaza doua noi monitoare TV

Noi monitoare LG

LG Electronics a lansat azi doua noi modele de monitoare cu tv tuner integrat. Sub denumirea de: DM2752 si M2752, acestea se lauda cu o rezolutie nativa Full HD si panouri IPS.

Printre dotari, avem: functia PIP care permite urmarirea programelor preferate in timpul utilizarii calculatorului, Infinite Surround Sound, doua porturi HDMI si functia USB Quick View ce permite rularea continutului multimedia de pe medii USB.

Pe langa faptul ca ofera culori imbunatatite si unghiuri de vizibilitate superioare datorita tehnologiei IPS, cele doua modele vin echipate si cu noua optiune Smooth Color Change, care permite reducerea efectului de ghosting. DM2752 beneficiaza si de noul standard LG Cinema 3D care ofera redare si conversie din 2D in 3D precum si functia Dual Play ce permite pasionatilor de gaming sa concureze in acelasi timp pe un singur monitor (fiecare vede o imagine full screen diferita pe acelasi monitor).

Modelul LG M2752 este deja disponibil, iar DM 2752 urmeaza sa isi faca aparitia pe piata incepand cu luna iulie a acestui an.

Citește și:
Etichete: