LG despre un nou terminal: Optimus Vu

, 20 Feb, 14:00

lg optimus vu

Raspunsul LG la Samsung Galaxy Note vine sub forma lui Optimus Vu, care este destinat celor care vor un tabletphone.

Acesta include un display cu un raport de aspect de 4:3. Panoul de 5 inci are o rezolutie de 1024 x 768, iar tehnologia folosita pentru acesta este IPS. „Phonebletul” LG Optimus Vu este propulsat de un procesor dual-core Qualcomm la 1,5 GHz, vine cu o camera pe spate de 8 megapixeli si va integra un modem pentru trafic de date prin LTE. Pe langa capacitatea de stocare de 32GB, noul terminal va avea o lungime de 5,49 inci si o latime de 3,55 inci. Grosimea va fi de 8,5mm, iar daca va intrebati, este mai lat dar mai subtire decat Galaxy Note. LG a promis ca nu va lipsi nici suportul pentru interactiunea cu un stylus.

Noul phoneblet va fi lansat cu Gingerbread, insa in maxim 3 luni toti posesorii vor putea beneficia de Ice Cream Sandwich. Vestea despre existenta lui Optimus Optimus Vu nu vine cu un pret aproximativ, insa coreenii vor putea sa il cumpere incepand cu luna martie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Nu se compara cu Galaxy Note, chiar daca unii vor spune ca dispune de un procesor mai puternic, eu cred ca diferenta de putere este nesemnificativa. Ecranul Samsung este mai mare, designul este mai placut si mai e o problema la Vu… aspectul 4:3, care mi se pare foarte nepotrivit.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail