LG anunta Optimus 4X HD, cu Nvidia Tegra 3 si Ice Cream Sandwich

, 24 Feb, 12:00

LG Optimus 4X HD

Chiar daca in curand vom vedea o serie de terminale cu noul NVIDIA Tegra 3 si la fel de noul Ice Cream Sandwich, LG se pare ca a dat tonul cu Optimus 4X HD. Bineinteles, prin a da tonul intelegem ca in 2-3 luni poate va ajunge in Europa…

La capitolul  specificatii, vorbim desigur de un phoneblet cu ecran IPS de 4,7 inci cu o rezolutie de 1280 x720. Are o grosime de 8,9 milimetri, iar inauntru, pe langa un procesor Nvidia Tegra 3 quad core tactat la 1,5 GHz, are 1GB memorie RAM si 16 GB memorie interna.

LG Optimus 4X HD Vine preinstalat cu mult ravnitul Sandvis cu Inghetata. Pe langa Ice Cream Sandwich, bateria de 2150 mAh are toate sansele sa-i confere o autonomie decenta. Partea de captura este asigurata de o camera frontala de 1,3 MP si una pe spate de 8 MP, iar ca functii deosebite merita trecute in revista suportul pentru DLNA si MHL.

Ca performanta, au fost deja scapate niste rezultate in eter care confirma dominatia Optimus 4X HD in fata popularului Galaxy Note printr-un scor extrem de bun in Quadrant de 4412 puncte.

Sa fie oare inevitabil ca intr-un an – doi sa avem toti astfel de giganti in buzunar? Eu sper ca nu…

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail