27 sept. 2012 | 17:27

Lenovo lanseaza noul ultrabook ThinkPad X1 Carbon

ACTUALITATE
Lenovo lanseaza noul ultrabook ThinkPad X1 Carbon

Astazi a avut loc lansarea oficiala pe piata din Romania a noului ThinkPad X1 Carbon, cel mai performant Ultrabook din gama ThinkPad a celor de la Lenovo.

Lansare Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Prin intermediul acestei lansari, Lenovo a celebrat si cei 20 de ani de evolutie si inovatie a gamei ThinkPad. Noul ultrabook vine construit in intregime din fibra de carbon, fiind promovat drept cel mai usor Ultrabook de 14 inci din lume (1,35kg), creat pentru cei care apreciaza mobilitatea, performanta, divertismentul si design-ul.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Printre caracteristicile care merita mentionate ar fi: procesoare Core i5 si i7 de generatie a treia de la Intel, grafica integrata HD4000, sunet Dolby Home Theater v4, autonomie de pana la 8 ore, tehnologie Lenovo RapidCharge (dupa 35 de minute de incarcare functioneaza timp de 5 ore) si cititor de amprente cu encriptare TPM si BIOS.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Din punct de vedere al conexiunilor, noul ThinkPad X1 Carbon dispune de un port USB 3.0, un USB 2.0, mini DisplayPort si un cititor ce carduri. De asemenea, tastatura cu iluminare progresiva si touchpad-ul din sticla capabil sa recunoasca gesturi multiple, recomanda noul ultrabook Lenovo ca un partener de nadejde in calatoriile de business si nu numai.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Lenovo ThinkPad X1 Carbon/”/]

ThinkPad X1 Carbon va fi disponibil pe piata din Romania pentru aproximativ 1500 de euro, pretul variind in functie de configuratia aleasa. Intre timp, cei care doresc sa vada noul model in actiune, o pot face astazi pana la ora 19:00 in Afi Palace Cotroceni, unde cei de la Lenovo organizeaza demonstratii de produs si concursuri de escaladari cu premii.