Lenovo ataca segmentul mainstream cu un model foarte bine dotat

Lenovo ataca segmentul mainstream cu un model foarte bine dotat

x130e-hero-ribbon

Chiar daca numele ThinkPad x130e are mari sanse sa nu va spuna nimic, acest model de sistem portabil face o treaba foarte buna in a impresiona audienta pasionata de notebook-uri accesibile.

Avute deja in vedere de insitutii de invatamant si studenti, cele doua versiuni de 11,6 are acestui computer fac deja furori, desi se vor livra pentru prima oara abia pe data de 9 februarie. Daca va incanta achizitia, la aproximativ 429$, respectiv 549$ va puteti orienta catre un sistem construit in jurul APU-ului AMD Fusion E-300 cu AMD Radeon Graphics 6300, sau va catre catre un sistem Intel cu Core i3 2367M cu Intel HD Graphics 3000. In rest, ambele sisteme vin cu 4GB memorie RAM, hard disk de 250 GB, baterie de 6 celue si Windows 7 Home Premium 64. La capitolul conectivitate, amandoua vin fara Bluetooth dar au totusi Wireless N.

Desi nu stiu daca magazinul online al companiei face livrari in Romania, avand in vedere aceste preturi netbook-uri cu interior de notebook merita toata atentia daca aveti pe cineva in SUA.

Citește și: