07 feb. 2012 | 12:40

Lenovo anuta un ETA pentru un update OTA: ICS pentru ThinkPad Tablet

ACTUALITATE
Lenovo anuta un ETA pentru un update OTA: ICS pentru ThinkPad Tablet

lenovo_thinkpad_tablet

In cazul in care inca va intrebati ce inseamna titlul de mai sus, el este combinatia dintre un timp estimat de livrare – Estimated Time of Arrival si ICS / Ice Cream Sandwich sau Android 4.0 pe cea mai recenta tableta a celor de la Lenovo, una dintre singurele care face o treaba incredibila in a combina un panou capacitiv cu un creion.

Dupa ce forumurile companiei au inceput sa colcaie de utilizatori nemultumiti, se pare ca Lenovo a pus osul la treaba in ceea ce priveste cea mai noua iteratie a noului sistem de operare Android si deja se afla intr-un stadiu extrem de avansat de optimizari pentru modelul ThinkPad Tablet. Cu alte cuvinte, incepand cu luna mai, toti utilizatori care au adoptat acest dispozitiv portabil vor putea face trecerea de la Honeycomb la Ice Cream Sandwich. Nici macar nu veti avea nevoie de un PC, totul se va desfasura OTA – pe miraculoasa cale a aerului.

Nu mai ramane decat sa va bucurati de aceasta veste si sa visati la functii precum voice-to-text, face unlock sau imbunatatiri ale browser-ului.