Larry Page are probleme de sanatate – va lipsi de la cateva evenimente

Larry Page are probleme de sanatate – va lipsi de la cateva evenimente
17:18 25.06.2012

Larry Page

Larry Page, unul din fondatorii si actualul CEO al Google, se pare ca are niste probleme de sanatate destul de grave.

Dupa ce Wall Street Journal si Reuters au confirmat vestea, mai multe comunicate interne ale companiei au ,,scapat” pe internet cu mici detalii referitoare la situatia lui Larry Page. Primul rand de speculatii a aparut in momentul in care Eric Schmidt, fostul CEO, a afirmat ca Larry Page nu va fi pe scena la evenimentul Google I/O de saptamana aceasta pentru simplu motiv ca ,,si-a pierdut vocea”.

La scurt timp dupa declaratia lui Schmidt, Incercand sa calmeze spiritele, Larry Page s-a facut auzit. Intr-un memoriu inaintat catre angajati, CEO-ul Google a afirmat ca problemele sale de sanatate nu sunt foarte grave si ca ,,va continua sa conduca compania.”

Cu speranta ca situatia si in realitate nu este foarte grava, nu doar in declaratii, merita sa retineti ca Page a lipsit si va continua sa lipseasca de la mai multe evenimente importante, nu doar conferinta pentru dezvoltatori de saptamana aceasta. Saptamana trecuta Larry Page a lipsit de la o intalnire anuala cu actionarii majoritari ai companiei iar la mijlocul lunii viitoare, Schmidt s-a grabit sa mentioneze ca acelasi Page va lipsi de la anuntarea rezultatelor financiare pe Q2.

Ii uram lui Page insanatosire grabnica si asteptam cu nerabdarea anunturile din cadrul conferintei Google I/O, programata pentru miercuri, 27 iunie.

loading...