LaCie Rugged Key – Un stick USB 3.0 pentru aventurieri extremi

LaCie Rugged Key - Un stick USB 3.0 pentru aventurieri extremi

100 de metri este inaltimea de la care Lacie garanteaza ca datele tale pot cadea si vor fi totusi in siguranta in momentul in care sunt stocate pe noul stick USB LaCie RuggedKey, iar asta nu e tot.

RuggedKey_falling

Intotdeauna vor exista produse IT destinate pasionatilor de aventura, dar de cele mai multe ori acestea implica un compromis din partea utilizatorilor. Indiferent ca vorbim de un pret mai mare, sau de o performanta scazuta, daca vrei sa dai cu ceva de pamant trebuie sa fii dispus sa platesti in plus.

Desi in privinta pretului, 40 dolari pentru 16GB si 70 dolari pentru 32GB, nu poti spune ca este neaparat exagerat, e bine de stiut ca noul stick USB al celor de la LaCie este deja disponibil pentru achizitie pe magazinul online al producatorului.  Sa vedem in schimb ce mai poate sa faca.

LaCie RuggedKey nu este tocmai mic, caracteristica evidenta si in imaginile de mai jos si este compatibil USB 3.0 Designul este realizat de Neil Poullon, iar carcasa este remarcabila din multe alte puncte de vedere. In primul rand, rezista la apa, la temperaturi extreme. la socuri si caderi de la 100 de metri inaltime. Desi nu se mentioneaza nivelul de rezistenta de care da dovada stick-ul in momentul in care este scos din respectiva carcasa de cauciuc, aptitudinile sale sunt totusi remarcabile.

La capitolul performanta, din cate zic cei de la Engadget, se pare ca producatorul nu a deformat realitatea iar vitezele specificate pe ambalaj sunt si cele reale. Mai precis, daca aveti un port USB 3.0 veti putea copia de pe stick cu aproximativ 150 MB/s iar daca vreti sa transformatii informatii pe el, veti fi limitati la aproximativ 40 MB/s.

 

RuggedKey_open

Etichete: