09 mart. 2012 | 14:45

Kingston Wi-Drive acum si in Romania

ACTUALITATE
Kingston Wi-Drive acum si in Romania

Kingston Digital a anuntat lansarea pe piata din Romania a produsului Wi-Drive, un dispozitiv de stocare wireless pentru iPad, iPhone, iPod Touch si Kindle Fire. Acesta foloseste tehnologia WiFi pentru a oferi accesul la informatiile stocate si permite pana la trei conexiuni simultane.

Wi-Drive vine in doua versiuni, cu memorie integrata de 16 sau de 32 de GB si poate fi conectat la un PC pentru transfer de date si printr-o conexiune USB, pe langa evidenta conexiune fara fir. Pentru a accesa fisierele de pe dispozitivele mobile amintite anterior, este necesara descarcarea aplicatiei gratuite „Kingston Wi-Drive” de pe Apple AppStore, respectiv Amazon Appstore (care nu functioneaza in Romania).

Kingston spune ca noul drive portabil este compatibil majoritatea formatelor populare pentru fisiere foto, audio si video, dar si cu toata gama de documente realizata cu ajutorul Microsoft Office. Wi-Drive este disponibil in magazinele din Romania la pretul de 160 Lei pentru versiunea de 16 GB, respectiv 320 Lei pentru cea de 32 GB.