KDJ-One, aparat de mixat cu fata de Game Boy

KDJ-One, aparat de mixat cu fata de Game Boy

Aflat de o lunga perioada in stadiu de dezvoltare, KDJ-One, gadgetul din imaginea alaturata, cu afinitati de Game Boy, are toate sansele sa fie un dispozitiv pentru mixaje achizitionabil in viitorul apropiat. In definitiv, vorbim de un workstation pentru continut audio digital, extrem de compact.

Realizat de Cyberstep, respectivul aparat integreaza un procesor Intel Atom la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB SSD si un panou sensibil la atingere de 5 inci cu o rezolutie de doar 800 x 400.

Partea buna e data de combinatia de multe butoane fizice si taste virtuale dispuse pe ecran, reprezantand ansamblul perfect pentru precizie si randament. In sistem sunt integrate 15 butoane din caucic retro iluminate cu LED-uri, un D-Pad, un Jog dial si alte cateva taste.

Pentru precomanda trebuie sa aveti pregatiti 800 sau 830$ pentru versiunea cu sau fara WiFi. Ca optiuni cromatice, aveti la dispozitie versiunea alba sau cea rosie cu negru din clipul de mai jos.

In cat timp va veti putea manifesta talentul creativ acasa? Website-ul confirma o data de livrare extrem de sumbra, de 6 luni. Nu cumva dureaza cam mult livrarea?

KDJ-One
Citește și: