Jocul Minesweeper iese din computer – disponibil si in format tiparit

Jocul Minesweeper iese din computer - disponibil si in format tiparit

Minesweeper

Dependenta de jocuri s-ar putea sa intre in acea categorie de obiceiuri incredibil de greu de recunoscut. Mai dubios este faptul ca cele mai periculoase tentatii sunt jocurile simple, usor de inteles, gen Solitaire sau Minesweeper.

Daca Solitaire se poate juca si in realitate de sute de ani, acum a venit randul lui Minesweeper sa se reflecte in realitate.

Achizitionabile de pe Connectdesign.co.kr, cartile de joc sunt disponibile sub forma unor vederi la pretul de doar 2 dolari. Sunt disponibile cu doua grade de dificultate, usor si dificil iar singura unelta de joaca necesara este o moneda. Practic, joci Minesweeper in realitate ca si cum ai razui lozuri. Pentru o experienta autentica puteti chiar sa apelati si la stickere gen stegulet pe care sa le puneti unde credeti ca sunt bombe.

In cazul in care sunteti mandri de performanta obtinuta, in momentul in care ati terminat joaca, puteti pune un timbru pe spatele cartii de joc si-l puteti pune la posta. Faptul ca functioneaza si ca o vedere va va oferi ocazia sa va laudati si in fata prietenilor.

mine_01

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: