iTypewriter transforma iPad-ul intr-o masina de scris

iPad-ul este foarte uti cand vine vorba de consum de continut, insa nu este tocmai folositor in momentul in care dorim sa il folosim pentru productivitate. Ei bine, foarte multi producatori de periferice au vazut aceasta situatie ca pe o ocazie de a face niste bani in plus, lansand mai multe tastaturi, care de care mai interesante, pentru a schimba acest lucru. Majoritatea insa se conecteaza prin Bluetooth si necesita o baterie interna separata pentru a functiona.

Cei care nu vor sa se mai streseze cu incarcarea tastaturii externe pentru iPad, sau cei care vor sa arate cat mai „cool” in timp ce scriu pe tableta de la Apple pot vor putea sa apeleze in curand la iTypewriter, o solutie retro pentru o problema a secolului 21. Este vorba despre o tastatura mecanica, foarte asemanatoare cu o masina de scris clasica. Aceasta a fost realizata de designerul Austin Yang, si poate fi vazuta in clipul de mai sus. Chiar daca nu va ajuta sa scrieti obligatoriu mai repede, cu siguranta un asemenea accesoriu va atrage priviri din partea tuturor.

Din pacate, avem de a face cu un simplu prototip si nu cu un produs finit si chiar daca suprafetele care apasa pe tastele virtuale ale tabletei sunt cauciucate, nu cred ca as folosi asa ceva pe propriul dispozitiv. Chiar daca ecranul iPad-ului este protejat de Gorilla Glass, nu cred ca utilizarea pe termen lung a acestei solutii va ajuta la durabilitatea acestuia.

Cătălin Nițu
12:23 29.08.2012
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video