iTwin ofera retea securizata oriunde si fara fire

iTwin ofera retea securizata oriunde si fara fire

itwin

Cine nu isi doreste o retea securizata intre doua calculatoare, prin care sa se poata face schimb de fisiere indiferent de marime, oriunde in lume, fara limitarile serviciilor cloud sau a e-mail-ului si fara cabluri? Oricine poate obtine acest lucru cu ajutorul jucariei iTwin si a unei conexiuni la internet.

Practic avem de-a face cu doua stick-uri USB interconectate in unul singur. In momentul in care introducem un capat intr-un sistem si pe celalalt in alt sistem de oriunde din lume, se creeaza instantaneu o conexiune prin internet, securizata AES pe 256 de biti.

Oricare din utilizatori poate alege ce informatii sa fie puse la comun prin intermediul acestei conexiuni, iar daca una din parti este pierduta sau furata, poate fi dezactivata ulterior pentru a elimina riscul scurgerilor de informatii.

Fiecare piesa din iTwin costa 99 de dolari, iar gadget-ul este compatibil atat cu sistemele Windows cat si cu cele Mac. Mai jos aveti un videoclip de prezentare, din care puteti afla ceva mai multe detalii despre noua tehnologie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: