IT Camp premiaza inscrierile anticipate

IT Camp premiaza inscrierile anticipate

Organizatorii IT Camp, CodeCamp si ITSpark, au anuntat ca pun la bataie doua telefoane Nokia Lumia 800 pentru cei care se inscriu in programul conferintei inainte de termen, pana vineri, 18 mai, ora 23:59. Cei care se inscriu dupa aceasta data, pana la 27 mai, nu intra in tombola.

Taxa de participare la conferinta este de 375 lei si include accesul latoate sesiunile din cadrul conferinţei, precum si toate costurile legate de participare.

In cele doua zile ale conferintei, dezvoltatorii, profesionistii IT si arhiectii pot beneficia de peste 30 de sesiuni tehnice si open panel, prezentate de 34 de speakeri locali si internationali.

Interesant ni se pare keynote-ul conferintei – “Touch-less OR” – the next generation of operating room productivity with Kinect sau cum va deveni XBOX Kinect un dispozitiv indispensabil al salilor de operatie. Daca pana in prezent, medicii chirurgi erau nevoiti sa consulte imaginile pacientilor (rezultatele de la tomograf, filmele de la raze sau orice alte imagini cu relevanta in cazul opertiei) aflate pe calculatoare in afara salilor de operatie (ceea ce implica parasirea zonei sterile, consultarea materialelor si resterilizare), Kinect face acum posibil accesul la toate resursele necesare chiar din sala de operatie. Medicul are acces la orice informatie despre pacient, fara sa atinga nimic.

Mai multe detalii, pe www.itcamp.ro.

Citește și: