iPad 3 are mari sanse sa fie un… iPad 2S

iPad 3 are mari sanse sa fie un... iPad 2S

ipad-3-460

Daca ar fi sa luam in calcul un articol postat in aceste zile pe Dailymail, preluat si alte site-uri de specialitate, urmatoare generatie de iPad, a 3-a, are mari sanse sa aiba mai multe in comun cu actualul model, cel putin pe partea de design. Totul a pornit de la iLounge, care si in trecut a avut dreptate in numeroase situatii legate de lansarile Apple.

Bazandu-se de fapt pe cateva carcase pe care unii producatorii le aveau deja la CES pentru urmatoarea generatie a tabletei din Cupertino, toate elementele de design confirma modificari minore, eventual de plus/minus un milimetru fata de actualul iPad 2. Redactorul sef al iLounge, Jeremy Horwitz, afirma cu incredere ca, desi a vazut o versiune a noului iPad si si-a putut face o parere legata de cateva particularitati, este convins ca si alte persoane au interactionat cu un iPad 3 fara sa-si dea seama, deoarece diferentele nu sunt covarsitoare.

Acelasi Horwitz a afirmat ca pana si o poza cu noul model ar fi redundanta, deoarece diferentele sunt insesizabile fata de actualul model, incat doar daca ai tableta in mana incepi sa observi cateva detalii precum diafragma infim mai mare la camera din spate sau diferenta de grosime de aproximativ 1 mm. Legat de grosime, respectivul afirma ca, in opozitie cu trendul Apple de pana acum, noua generatie de iPad va fi mai groasa decat iPad 2, o particularitate greu de crezut.

In ceea ce priveste lansarea, luna februarie sau martie reprezinta cei mai posibili candidati pentru un eveniment de anuntare al urmatorului iPad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: