iOS 6 scoate hartile Google, Navigon 2.1 le aduce inapoi

iOS 6 scoate hartile Google, Navigon 2.1 le aduce inapoi

Navigon Street View

Desi nu se poate demonstra ca Navigon „a facut-o la ambitie”, la scurt timp dupa ce Apple a anuntat ca din iOS 6 va indeparta orice farama de Google Maps, si odata cu el si StreetView, acum experienta panoramica din serviciile Google a fost mutata intr-o noua versiune a aplicatiei de navigatie.

Navigon 2.1, o versiune care se afla in stadiu de dezvoltare de foarte mult timp, pe langa  o serie de imbunatatiri, incearca sa te ajute sa fii sigur ca nu te inseli in legatura cu destinatia aleasa, oferindu-ti o imagine panoramica, la 360 grade in jurul locului in care vreti sa ajungeti. Acest lucru este valabil, desigur, in momentul in care destinatia este cartografiata in acest loc de catre Google.

Alte functii noi incluse in Navigon 2.1, aplicatia mea preferata de navigatie de pe iPhone, includ o noua interfata pentru trasee complex, optimizari de performanta si optimizari de grafica pentru noul iPad. O functie noua interesata, prezenta ca o achizitie in-app, este Cockpit. Profitand de toate informatiile provenite de la senzorii din iPhone (busola, accelerometru, giroscop), Cockpit va ofera din interiorul aplicatiei de navigatie informatii extinse referitoare la unghiul pantei pe care circulati, inclinatia masinii pe lungime si latime, forta centrifuga, si alte cateva elemente extrem de interesante dar fara o utilitate reala.

Noua versiune de Navigon Europa este disponibila de azi la un pret special de 85 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI