20 aug. 2012 | 13:45

Internet & Mobile World 2012 atrage parteneri grei din industrie

ACTUALITATE
Internet & Mobile World 2012 atrage parteneri grei din industrie

Internet & Mobile World este evenimentul care reuneste in fiecare an cele mai importante companii care ofera solutii de business cu aplicabilitate in aria de online si mobile atat din Romania, cat si din imprejurimi. Acest demers isi propune sa incurajeze pasiunea, talentul si initiativa locala, sa sustina competentele tehnice autohtone si sa transfome Romania intr-un hub digital cheie pentru regiune.

Internet&Mobile World 2012

Drept o confirmare a obiectivelor evenimentului, Romtelecom și Cosmote Romania se alatura Internet & Mobile World in calitate de Parteneri Principali. Cei doi reprezentanti ai industriei locale de telecom sustin astfel cel mai amplu demers de valorizare a industriei digitale si mobile autohtone.

Increderea acordata de Romtelecom si COSMOTE prin decizia de a deveni parteneri principali ai Internet & Mobile World, este de fapt increderea acordata pietei digitale si de IT locale. Este un mesaj puternic de raliere la ambitia, vocea si pasiunea miilor de ‘geeks’, de creativi, de vizionari, de specialisti IT, de antreprenori online, de web developeri, de ‘incapatanati’ care cred cu putere ca noul val de tehnologii online si mobile va schimba din radacini modelele clasice de a face business.” declara Cristian Hossu, project manager al evenimentului.

Expo-conferinta va reuni pe parcusul celor trei zile peste 50 de speakeri internationali si locali de top, intr-o agenda axata pe studii de caz concrete, cu aplicabilitate directa în business. Asadar Internet & Mobile World va avea o puternica dimensiune aplicata, evenimentul fiind conceput pentru a facilita interactiunea directa între dezvoltatorii de solutii cu aplicabilitate in online si mobile, si managerii structurilor care le pot folosi pentru a optimiza anumite procese de business.