Interfata de cautare Google de pe mobile are functii noi

Interfata de cautare Google de pe mobile are functii noi

New Google1

Dupa cum se poate vedea si in capturile realizate de mine pe iPhone, o parte considerabila din noua functionalitate Google prezenta in browserele de desktop a ajuns acum in interfata cautarii de pe mobile. Noile functii ii avantajeaza in special pe cautatorii de localuri.

Toti utilizatorii de iPhone si terminale cu Android vor beneficia in viitorul apropiat de un nou mod de afisare a rezultatelor la o cautare de bar, pub, restaurant. Noul mod de vizualizare a informatiilor include programul restaurantelor daca a fost completat la un momentdat de cineva, evaluari, note, imagini, locatie plus multe alte informatii, intr-o interfata simpla si prietenoasa. Din rezultatele cautarii puteti suna direct la o locatie, iar daca faceti click pe punctul de pe harta, sau rezultatul din lista veti obtine aceleasi informatii intr-o interfata detinuta in totalitate de catre Google.

In cazul in care veti sa schimbati rezultatul Google din fata ochilor cu un altul, este suficient sa dati cu degetul pe ecran de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga. Avand in vedere ca update-ul a fost lansat la nivel global, nu ar trebui sa aveti nici un fel de problema in a beneficia de rezultatele noii interfete.

Citește și: