Intel experimenteaza: vrea sa „furi” un ultrabook

Intel experimenteaza: vrea sa

UB-Temptations

In cadrul unui experiment social promovat de website-ul ultrabooktemptations.intel.com, compania din spatele procesoarelor Core i vrea sa convinga simpli trecatori sa-si ia un ultrabook, fara a cheltui un ban.

Avand in vedere preturile nu foarte accesibile ale ultimelor creatii patentate de catre Intel, faimoasele ultrabook-uri, compania s-a hotarat sa-si ajute un pic partenerii promovand aceasta clasa de produse intr-un mod extrem de original.

Este vorba de niste vitrine de sticla, in interiorul carora se invarte un ultrabook. Pana aici, nimic anormal. Problema apare in momentul in care sub vitrina este asezat un ciocan destinat curajosilor care vor sa se improprietareasca.

Desi invitatia este doar ipotetica, nu si scrisa, si pare mai degraba de la camera ascunsa decat de la o companie cu o cifra de afaceri precum Intel, pe website-ul mai sus mentionat este evident ca experimentul a fost incununat de succes. Nici macar nu este o campanie izolata.

In diverse colturi ale planetei, inclusiv in aeroporturi si alte locuri extrem de populate, astfel de vitrine au fost sparte de cativa oameni curajosi, barbati sau femei, care s-au ales cu sisteme portabile de peste 1000$.

Lasand la o parte faptul ca in Romania un astfel de experiment ar fi durat intre 30 de secunde si 2 minunte, intentia mi se pare laudabila.

Intel ultrabook