Insteon lanseaza becul inteligent [+VIDEO]

Insteon lanseaza becul inteligent [+VIDEO]
00:02 23.06.2012

 Bec inteligent Insteon

In zilele noastre suntem inconjurati de tot mai multe device-uri inteligente, menite sa ne faca viata mai usoara sau sa ne determine sa scoatem ceva mai multi bani din buzunare…

Un nou dispozitiv inteligent ar fi becul LED al celor de la Insteon care se poate conecta la retea. Da, ati auzit bine si nu vorbim de reteaua electrica, ci de reteaua de internet. Ce face becul pe net, ca doar nu sta pe Facebook? Cand nu socializeaza online cu neoanele din cluburi, becul Insteon poate fi controlat cu ajutorul smartphone-ului fie Android sau iOS.

Conform ubergizmo.com, jucaria luminoasa are integrata o tehnologie wireless care functioneaza pe o raza de 50 de metri.

Pe langa capabilitatile wireless, becul inteligent vine dotat si cu o memorie interna care permite utilizatorilor sa-i comande cand si la ce intensitate sa se aprinda sau sa functioneze.

Daca pana acum traiati cu impresia ca le-ati cam vazut pe toate, gasiti aici mai multe detalii despre becul minune, pe care il puteti achizitiona pentru „doar” 30 de dolari.

Etichete:
loading...