Inscrierile in Steam Greenlight sunt acum pe bani

Inscrierile in Steam Greenlight sunt acum pe bani

Din cauza avalansei de inscrieri false si de jocuri care nu isi au locul pe Steam, Valve a decis ca toate inscrierile pe Steam Greenlight sa deduca o mica suma din conturile studiourilor care doresc sa isi publice jocurile pe faimoasa platforma.

steam greenlight

Este vorba despre o taxa de 100 de dolari pe care fiecare dezvoltator va trebui sa o plateasca o singura data, care spre mirarea tuturor nu se va duce in conturile Valve. Toti acesti bani vor fi colectati in scopuri caritabile si vor fi donati organizatiei Child’s Play, care strange fonduri pentru a oferi jocuri copiilor bolnavi. O astfel de suma nu este deloc mare pentru studiouri, fie ele si independente, insa in continuare modul de sortare a proiectelor nu poate asigura nimanui expunere pe Steam Greenlight.

Pentru a adresa aceasta problema, Valve a anuntat ca va introduce noi metode de sortare, in functie de popularitatea proiectelor si de data la care au fost adaugate. Avand in vedere ca de curand compania a refuzat listarea unui joc erotic, sunt curios sa vad ce se va intampla daca un alt studio va incerca sa introduca in sistem un astfel de titlu si plateste taxa obligatorie. Vor fi oare banii restituiti in urma refuzului?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: