Industria de online & mobility se intregeste la Internet&Mobile World

Industria de online & mobility se intregeste la Internet&Mobile World

Cu o dinamica atat de mare, parca nu apuca nicicand sa stim suficient despre industria de online & mobility. Noroc cu evenimente ample, bine puse la punct, care ofera multe parghii pentru acumularea de cunostinte, dar si pentru intalnirea multor experti in domeniu.

Internet&Mobile World va aduce la Bucuresti 75 de expozanti care propun solutiile de business smart ale momentului, 30 de speakeri internationali de elita, peste 70 de sesiuni cu experti de top ai industriei de internet&mobile, 10 seminarii-industry focus, gazduite pe trei scene… Deja suna mai mult decat impresionant, nu? Si cu siguranta va fi, pentru ca evenimentul se intinde pe trei zile, in perioada 19-21 septembrie 2012.

Internet & Mobile WorldCompaniile expozante vor veni cu raspunsuri care pot ajuta un business sa  creasca prin solutii de digital marketing, social media, web 2.0, content management, connectivity, hosting &  infrastructure, online security, eCommerce, mobile apps, web design & development.

Speakerii internationali si locali de top vor prezenta cele mai actuale tendinte, cu aplicabilitate in business, din domenii precum digital marketing, social media, online security, e-services & e-government.

Reprezentantii Facebook au programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput si dedicat pentru marketing manageri. In acelasi cadru, membrii Google Londra vor sustine o sesiune cu insight-uri pretioase pentru reprezentantii mediului de business.

Achtung! si Jung von Matt, Media CO, Getty Images, HTTPOOL, Redweb, MEC Global vor fiprezente cu exemple concrete despre branduri precum Volkswagen, Microsoft, MasterCard, Aston Martin sau Nike.

Internet&Mobile World asteapta in cadrul primei editii peste 3000 de vizitatori – 2700 de reprezentanti din mediul de business si 300 de dezvoltatori de aplicatii de online si mobile.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie – 21 septembrie.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor sai: IBM si Ericsson – Gold Partners si SEO Monitor – Online Partner. Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat, Padicode, Transart, Simplus si Syscom Digital.

Toate detaliile sunt pe www.imworld.ro.