Imprimanta 3D Cubify este disponibila pentru precomanda

, 02 Mai, 12:30

Imprimanta 3D Cubify

Cubify, o companie pe care am mai mentionat-o in trecut, tocmai a facut marele pas si a pus la pre-comanda cea mai recenta creatie a sa – o imprimanta 3D pentru consumatorii cu un buget nu foarte generos.

Intitulata The Cube, noua imprimanta marca Cubify va fi disponibila incepand cu 25 mai. Daca sunteti curiosi, va puteti face un cont pe https://cubify.com  si o puteti comanda chiar si in Romania. Pretul este acesteia este 1.299 de dolari si include un cartus pentru creatii 3D de culoare verde fosforescent. Pe partea de creatie, aceasta imprimanta este limitata la modele cu diametrul maxim de 14,4 cm. Daca sunteti pusi pe treaba in momentul in care faceti comanda, ar fi de preferat sa achizitionati si cateva cartuse suplimentare pentru a nu plati transportul de doua ori. Un alt detaliu important ar fi sa selectati modelul cu 230V, in conditiile in care cel implicit este de 110V – pentru SUA.

Desi nu este cea mai ieftina imprimanta 3d, aceasta este cu siguranta una dintre cele mai prietenoase. Este compatibila cu majoritatea formatelor de modele 3D iar daca va plimbati un pic pe site-ul companiei, aplicatii precum Microforge sau Lego Sword Creator cu siguranta va vor incanta chiar si dupa utilizari succesive. Daca sunteti reticenti din cauza pretului, aveti in vedere faptul ca pe http://www.cubify.com gasiti si modele 3D pe care sa le descarcati pentru a le crea cu preturi de pana la 2.400 de dolari.

Cei care sunt in cautarea unui model de business pot deveni creatori de continut pentru The Cube. Dupa cateva experimente, cei care se pricep si la partea de design isi pot vinde modelele pe magazinul online al producatorului.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail