30 nov. 2012 | 14:42

HunterMoore.tv te ajuta sa te razbuni pe fostele iubiri

ACTUALITATE
HunterMoore.tv te ajuta sa te razbuni pe fostele iubiri

In cazul in care aveti ceva de impartit cu vreuna din fostele iubiri sau pur si simplu vreti sa va distrati pe seama altora, huntermoore.tv va poate ajuta in aceasta privinta.

HunterMoore

In cazul in care va intrebati deja ce „proiect bolnav” o mai fi si asta, trebuie sa aflati ca el continua povestea inceputa de Hunter Moore in 2010 prin lansarea IsAnyoneUp.com. Site-ul gazduia fotografii compromitatoare postate de membrii cu scopul de a se razbuna pe fostele iubiri sau relatii. In aprilie anul acesta site-ul a cedat sub presiunile autoritatilor americane si a fost inchis.

Cum afacerea s-a dovedit extrem de infloritoare, Hunter Moore a decis sa incerce o varianta mult mai elaborata, mai ales din punct de vedere legal. Astfel a luat nastere HunterMoore.tv, un website prin care membrii pot impartasi fotografii ale ex-ilor in ipostaze cat se poate de nefavorabile, de cele mai multe ori dezbracati 🙂

Hunter Moore

Mai mult decat atat, administratorul site-ului a promis ca vor introduce si optiunea de localizare a „victimelor” astfel incat persoanele sa poata fi identificate si razbunarea sa fie perfecta. Practic daca cineva apare gol sau intr-o ipostaza deloc placuta pe site, ceilalti utilizatori vor putea sa ofere detalii despre identitatea, localizarea si chiar conturile de socializare ale acestuia.

Nu stim cat de legal este un asemenea demers sau cat de mult va reusi sa reziste si acest proiect online extrem de controversat, dar mai mult ca sigur va prinde la public. Daca luam in calcul ca proiectul anterior reusea sa stranga un trafic de 250.000 de unici pe zi, e de la sine inteles ca HunterMoore.tv are sanse sa produca bani frumosi pe seama dramelor traite de cuplurile care se despart si nu numai :).