Huawei aduce noi smartphone-uri in Romania

Huawei aduce noi smartphone-uri in Romania

Smartphone-uri Huawei

Daca pana acum producatorul chinez era recunoscut in Romania in special pentru solutiile sale business, se pare ca aceasta perceptie urmeaza sa fie usor modificata odata cu lansarea de noi telefoane mobile si pe piata din Romania.

Daca momentan discutam de un singur model ceva mai cunoscut, Ascend G300, care poate fi gasit in oferta celor de la Vodafone, se pare ca Huawei pregateste lansarea unor modele ceva mai potente. Asadar, in cadrul expozitiei Huawei Truck Show, unde au fost prezentate ultimele tehnologii destinate pietei locale si nu numai, am reusit sa vedem si cateva din modele de smartphone-uri ce urmeaza sa ajunga si la noi pe piata: Ascend P1 si Ascend D1.

Daca G300 se vrea a fi un model mid-range cu functii multiple la un pret accesibil, celelalte doua modele vor incerca sa muste din cotele de piata ale unor telefoane pozitionate ceva mai sus atat pe scara performantelor cat si a preturilor.

Huawei P1

Asadar Ascend P1 se lauda cu un display Super AMOLED de 4,3 inci si o rezolutie de 540 x 960, un procesor dual core Cortext-A9 la 1,5 GHz, 1GB RAM si nu in ultimul rand o camera de 8 MP capabila sa filmeze Full HD 1080p la 30fps. De cealalta parte, Ascend D1 este construit pe o platforma usor asemanatoare singura diferenta notabila fiind display-ul IPS de 4,5 inci si o rezolutie de 720 x 1280.

Ramane sa vedem in cat timp vom vedea astfel de jucarii pe rafturile magazinelor si mai ales la ce preturi. Tot ce putem sa va spunem este ca ne-am jucat putin cu ele si la o prima vedere par sa se prezinte destul de bine, insa asteptam sa le „stresam” in teste.