17 feb. 2012 | 09:00

HTC si Beats, intr-un nou serviciu de streaming

ACTUALITATE
HTC si Beats, intr-un nou serviciu de streaming

htc_beats

Creat ca o poarta catre continut original de calitate, o serie de zvonuri confirma lansarea iminenta a unui nou serviciu de streaming marca HTC.

Realizat in colaborarea cu brandul Beats sau, mai degraba, cu puterea de influenta a producatorului Jimmy Iovine, noul serviciu ar trebui sa fie un concurent serios pentru servicii de genul Spotify sau Rhapsody. Iovine, una dintre cele mai importante persoane din industria muzicala si creierul care impreuna cu Dr. Dre a creat brandul Beats, afirma cu incredere inca de anul trecut ca parteneriatul cu HTC va fi extrem de benefic pentru ambii participanti.

In conditiile in care HTC Sensation XL si XE reprezinta primii candidati pentru noua aplicatie, cele doua terminale fiind deja incarcate cu energie Beats, nu ramane decat sa asteptam conferintele de la Mobile World Congress 2012, de la Barcelona, pentru a vedea daca un producator de smartphone-uri mai are puterea de a aduce modificari semnificative in domeniul distributiei de continut multimedia.