HTC mai „taie” din procesor la One S

HTC mai „taie” din procesor la One S

HTC-One-S

Nici nu am apucat bine sa ne bucuram de „trezirea la realitate” a celor de la HTC prin noua serie One, ca au si inceput sa apara problemele. Mai exact, modelul HTC One S apreciat pentru viteza si performantele sale, datorate in mare parte procesorului dual core Snapdragon S4, va fi comercializat si cu versiunea ceva mai veche, Snapdragon S3.

Conform theverge.com, acest lucru va afecta doar anumite piete din Asia si cateva din Europa, dar fara sa stim clar numele acestora. Totusi, se pare ca cei de la HTC vor eticheta diferit aceasta versiune ceva mai putin performanta, iar unul dintre semne va fi frecventa usor urcata a S3-ului la 1,7GHz, fata de 1,5GHz cat are acum varianta bazata pe S4.

Daca va intrebati de ce aceasta modificare deloc imbucuratoare, atunci aflati ca nu mai e de mult un secret faptul ca cei de la Qualcomm reusesc sa faca fata cu greu cererii mondiale de procesoare Snapdragon S4.

Cu alte cuvinte, daca aveti de gand sa achizitionati un HTC One S in viitorul apropiat, nu ar fi rau sa studiati cu atentie specificatiile, sa nu aveti vreo surpriza neplacuta ca platiti aceiasi bani pe ceva nu la fel de performant. Exact aceeasi situatie a fost intalnita in Romania si in cazul telefonului Nexus S, care s-a comercializat avand display Super LCD in loc de Super AMOLED…

Citește și: