HTC lanseaza Desire C cu Beats Audio

, 15 Mai, 12:47

HTC Desire C

HTC lanseaza astazi un nou telefon Android 4.0 din seria Desire special destinat persoanelor care obisnuiesc sa asculte muzica la telefonul mobil. Purtand denumirea de HTC Desire C, noul terminal se inscrie in linia de design specifica seriei si are dotarile specifice unui smartphone mid-range.

Asadar noul Desire C se „lauda” cu un display capacitiv de 3,5 inci cu o rezolutie de 320×480 pixeli, un procesor Snapdragon S1 la 600MHz, 4GB memorie interna ce poate fi extinsa cu ajutorul cardurilor microSD, 512 MB RAM, o camera foto de 5 megapixeli, GPS precum si variante multiple de conectivitate: Bluetooth 4.0, Wi-Fi si HSPA/WCDMA.

Printre caracteristicile cu adevarat speciale intalnim sunetul Beats Audio si cei 25 GB de stocare gratuita in cloud, oferiti de Dropbox pentru primii doi ani de la activare. De asemenea, din punct de vedere al design-ului si al constructiei, noul Desire va fi disponibil in trei culori: rosu, alb si negru si va oferi posesorilor un feeling usor premium datorita carcasei din metal.

HTC Desire C va fi disponibil incepand cu a doua jumatate a lunii mai atat la Orange, cat si la Vodafone la preturi de aproximativ 200 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail