HTC creeaza propria alternativa la SIRI – HTC Speak

HTC creeaza propria alternativa la SIRI - HTC Speak

speak-21-200x200Nimic nu este mai placut decat explorarea unui firmware „scapat” pe internet, sa zicem… HTC Speak, cu scopul de a gasi specificatiile unui nou model de dispozitiv sau cu scopul de a descoperi noi aplicatii software preinstalate pe aparat.

HTC Endeavor este un nou terminal al celor de la HTC care inca nu a ajuns pe piata. Intamplarea face insa ca ROM-ul aferent acestui aparat sa fi ajuns in mainile unor internauti extrem de pasionati.

Concluzia procesului de explorare? HTC lucreaza la o alternativa pentru extrem de popularul asistent SIRI al Apple.

Se numeste HTC Speak, vine odata cu a patra versiune de Sense si profita, printre altele, de functia de microfon a terminalului. La o privire mai atenta, pe langa faptul ca sunt foarte mari sanse ca intreaga aplicatie sa fie dezvoltata in-house de HTC, Speak din pacate nu a putut fi rulat.

Noul HTC Endeavor va include un ecran de 4,7 inci cu o rezolutie 720p, camera de 8MP pe spate si una frontala de 1,3 megapixeli, Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n si un SoC Tegra. Va functiona la frecvente de 850, 900, 1800 si 1900 MHz, va incorpora suport pentru DropBox si Sky Drive-ul celor de la Microsoft.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: