HTC anunta data primelor terminale cu Ice Cream Sandwich. In sfarsit…

, 10 Feb, 10:30

htcs-first-ics-update

Chiar daca nu sunt incantat de aceasta directie a comunicatelor de presa care apar pe Facebok inainte de oriunde altundeva, si de aceasta data cele mai proaspete informatii legate de HTC aterizeaza pe popularul website de socializare.

Avand in vedere ca stresul maxim in ceea ce priveste smartphone-urile HTC e legat de data noii versiuni de Android, compania a hotarat sa anunte momentul primelor actualizari de firmware cu Ice Cream Sandwich.

Pana la sfarsitul lunii martie, Android 4.0 va ajunge, desigur, personalizat cu Sense UI, pe HTC Sensation, Sensation XE si la putin timp dupa pe Sensation XL. Legat de ceilalti muritori de rand care inca mai detin un EVO 3D, Incredible S, Desire S sau Desire HD, HTC va da drumul noi versiuni de Android candva pe parcursul acestui an.

Dupa opinia mea, aceasta fragmentare a Android-ului cu intarzieri teribile intotdeauna va afecta negativ popularitatea sistemului de operare marca Google.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail