HP pregateste o tableta, ii da deja drumul intr-o reclama [+VIDEO]

HP pregateste o tableta, ii da deja drumul intr-o reclama [+VIDEO]

HP inca nu a reusit sa faca valuri considerabile cu propriile tablete, indiferent de sistemul de operare folosit, insa aparent compania nu renunta si pare sa incerce din nou sa intre pe aceasta piata cu un nou produs.

hp tablet

Intr-o noua reclama publicata pe canalul oficial de YouTube al HP, producatorul american ne serveste o filozofie de produs destul de interesanta ,,a la Apple” si infatiseaza o serie de produse ale companiei. Make it Matter este numele campaniei si prezinta mai multi tineri ambitiosi angrenati in diverse activitati. Pentru cateva momente la finalul clipului ne este aratata o tableta, iar asa au inceput speculatiile.

Cel mai probabil, in imaginea de mai sus care poate fi identificata in secunda 55 a reclamei, este infatisata o posibila tableta cu Windows 8. Cu un posibil nume Slate 8, daca e sa ne luam dupa un document scapat pe internet in luna aprilie, cel mai probabil vorbim de o tableta adresata segmentului business.

Desi nu avem mai multe detalii, din imaginea de mai sus se pare ca tableta este tinuta in mod landscape, este aproape integral metalica iar in partea din spate sus are o insertie de plastic negru. Pozitia logo-ului HP, care se alinieaza cu aceasta metoda de a tine tableta, confirma ca pozitia predestinata a produsului este landscape.

Chiar daca astfel de speculatii pot fi fara probleme doar zvonuri, HP a mai confirmat in numeroase randuri ca va adopta Windows 8 pentru a-si crea o serie proprie de tablete, iar un astfel de design are toate sansele sa se materializeze in realitate.

Citește și: