HP nu renunta la netbook-uri si mai lanseaza un Mini

HP nu renunta la netbook-uri si mai lanseaza un Mini

hp-mini-1104

Chiar daca trendul obsesiv acum este de a imbratisa ultrabook-urile cu doua maini, e placut sa vezi ca nici netbook-urile nu sunt neglijate din noua oferta.

Desi nu are prea mult setari business, cam spre nici una, noul HP Mini 1104 vine cu un pret de 399$ si un set de specificatii mai mult decat decente, avand in vedere ca vorbim de un netbook.

Un procesor dual core Intel Atom N2600 tactat la 1,6 GHz, un panou WSVGA de 10,1 inci, un hard disk de 320 GB si 2 GB DDR 3 SDRAM, toate isi gasesc gazda in noul model. Vine si cu o baterie alternativa mai grasuta care foloseste Li-on si atinge 9 ore de viata pe o singura incarcare, insa are mari sanse sa coste suplimentar.

La capitolul conectica, din ce a mai ramas de mentionat putem atrage fara probleme atentia asupra unui port Bluetooth 3.0, WIreless a/b/g/n si Gigabit Ethernet. Daca mediul in care lucrati obliga la o grija sporita in ceea ce priveste datele, modulul TPM 1,2 si aplicatia de monitorizare Computrace Pro ar trebui sa faca o treaba foarte buna la acest capitol. Nu mai ramane decat sa va decideti daca aveti sau nu de un astfel de tip de aparat.

Va trebuie o tableta, un netbook, un ultrabook sau un notebook – asta e intrebarea.jrv5hp-mini-1104n

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: