06 iul. 2012 | 10:12

HP DeskJet In Advantage printeaza de doua ori mai mult…

ACTUALITATE
HP DeskJet In Advantage printeaza de doua ori mai mult...

De doua ori mai mult decat cine? Decat generatiile anterioare de imprimante HP Deskjet, desigur. HP DeskJet Ink Advantage promite printarea unei pagini de text monocrom cu un cost de doar 0,8 bani bucata. Asadar, cu 1 leu se pot printa aproximativ 12 pagini, fara sa luam in calcul costul hartiei.

 HP Deskjet Ink Advantage 5525

Ieri au fost lansate mai multe modele ce beneficiaza de aceasta tehnologie de economisire a cernelii. Modelul 2515 este un multifunctional simplu si intuitiv cu un pret de aproximativ 260 lei.

HP 4615 si 4625 beneficiaza si de optiunea de fax, precum si de un scanner de documente ADF ce poate manevra pana la 35 de pagini in mod automat. Pretul acestora sunt de 450 lei, respectiv 600 lei. HP a implementat pe aceste noi modele si functii precum HP wireless direct printing pentru trimiterea directa spre imprimanta a documentelor ce trebuie printate, fara a mai fi nevoie de un router sau de acces la internet. Toate modelele ce au conexiune wireless pot scana si trimite informatia direct pe o adresa de mail, si suporta conexiunea si de pe un telefon mobil.

HP este deja cunoscut pentru modul în care inovează constant în industria mondială de imprimare şi pentru că le oferă clienţilor o paletă largă de opţiuni de imprimare. Portofoliul HP Deskjet Ink Advantage le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a imprima mai mult la un cost mai mic, fără a fi nevoiţi să facă nici un compromis în ceea ce priveşte calitatea imprimării sau fiabilitatea echipamentelor”, a declarat Irinel Ilie, HP IPG Romania Country Manager.