HP ataca zona statiilor de lucru cu un sistem all-in-one: Z1

HP ataca zona statiilor de lucru cu un sistem all-in-one: Z1

hp-z1-all-in-one-workstation

Chiar daca ne-am obisnuit sa vedem statiile de lucru ca pe niste monstri creati fara o atentie prea mare in ceea ce priveste aspectul estetic, HP vrea sa demonteze acest mit cu noul sistem all-in-one Z1.

Seria de Workstation-uri HP Z1, pe langa faptul ca se ascunde intr-o carcasa de all-in-one, in fata este acoperita de un panou de 27 inci IPS cu o rezolutie de 2560 x 1440. La interior, pe langa 4 sloturi PCI Express, dintre care unul X16, mai aveti loc de 3 hard disk-uri si 4 DIMM-uri de memorie RAM. Cea mai ieftina configuratie va incepe de la 1899$ si va integra un procesor Core i3-2120 la 3,33 GHz cu grafica integrata.

La capatul opus al optiunilor, varful de gama este propulsat de un procesor Quad Core Xenon E3-1280 si un GPU NVIDIA Quadro 4000 iar ca unitate optica vorbim de un Blu-ray Writer de tip slot loading. Ca dotari standard fiecare Z1 va veni cu un webcam de 2 MP HD, boxe stereo, Wireless a/b/g/n si Bluetooh 3.0+HS. La capitolul conectica 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, un port FireWire 400, un gigabit Ethernet si un Display Port toate pot fi zarite pe spatele sistemului.

Disponibile incepand cu luna aprilie, noul sistem all-in-one HP Z1 va fi ajutat exclusiv de o sursa de 400W.

hp2

Colegii de la Computerblog.ro au fost la evenimentul de lansare de la Las Vegas, va prezentam cateva cadre suprinse de ei cu noua statie all-in-one HP Z1. Tot ei ne confirma si pretul de pornire: 1.899 dolari in SUA si 1.599 euro in Europa.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Statie all-in-one HP Z1/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: