HEX iti transforma iPod-ul intr-un ceas elegant

HEX iti transforma iPod-ul intr-un ceas elegant

Vision LeatherProbabil ca cei mai multi dintre voi nu au auzit de HEX, o firma specializata in accesorii pentru iPod Nano. Si nu vorbim de orice tip de accesorii, ci de unele care arata… intr-un mare fel si sunt menite sa iti transforme mp3 player-ul intr-un ceas cat se poate de elegant.

Noutatea consta in lansarea unui nou model de curea realizata din piele de cea mai buna calitate, „Vision Classic Leather„, care utilizeaza un sistem de prindere pe baza clip. Suportul pentru iPod este realizat din otel inoxidabil „imbracat” intr-un material menit sa protejeze gadget-ul impotriva zgarieturilor.

Asadar, de ce sa mai cheltuiti banii pe un ceas nou, cand pur si simplu puteti schimba cureaua si descarca un screen saver nou? Dupa cum se poate vedea si in poze, efectul este cat se poate de real si aveti toate sansele sa impresionati cu noul ceas/iPod.

Conform ubergizmo.com noua serie de accesorii este disponibila atat pe site-ul producatorului, cat si in magazinul Apple, pentru un pret de 49,95 dolari.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Vision Classic Leather/”/]

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI