Hai la vlogging! Playtech.ro lanseaza Vlog IT

Hai la vlogging! Playtech.ro lanseaza Vlog IT

Playtech.ro se aseaza din nou in fruntea trend-urilor din tehnologie si comunicare si lanseaza Vlog IT, prima competitie de video blogging IT din Romania. 

VLOG IT

Daca blogging-ul se poate spune ca a devenit o preocupare obisnuita si in Romania, vlogging-ul este la inceput, iar tinerii se uita inca timid la aceasta forma de exprimare, care imbina informatia cu opiniile personale si… cu o camera video.

Vlog IT se adreseaza tuturor pasionatilor de blogging care vor sa incerce si provocarea unui alt fel de prezentari, in fata unei camere video. Cunostintele IT amestecate cu talentul unei prezentari si o doza de curaj pot transforma orice tanar intr-un vlogger promitator.

Recompensa vine direct de la EuroGsm: autorul celui mai bun video din Vlog IT se va bucura de Noul iPad 3.

Concret, ce este de facut? O video productie proprie de prezentare a unui gadget detinut personal sau imprumutat de la prieteni. Perioada de desfasurare a competitiei Vlog IT este 20 iunie – 22 iulie 2012, iar regulamentul se afla la adresa playtech.ro/vlog-it.

Vlog IT este sponsorizat de EuroGsm si sustinut de partenerii media Dozadehas.com, Realitatea.net si TVR Zon@IT.


Despre EuroGsm

EuroGsm, cel mai mare retailer autohton Orange Romania din piata, si partener strategic al operatorului de telefonie mobila, detine o retea de magazine extinsa la nivel national, sediul central al companiei aflandu-se la Cluj-Napoca. In cei 15 ani de existenta a EuroGsm, reteaua de magazine de telefoane, servicii si accesorii telecom s-a extins treptat si numara in prezent 117 magazine in 79 de orase ale tarii.

Prin diversificarea continua a tipurilor de produse si servicii de telefonie mobila, compania reuseste sa tina pasul cu noile tendinte in domeniul comunicarii mobile si ofera in prezent cele mai noi solutii de comunicare: telefoane, de la cele de baza la cele mai sofisticate, accesorii variate – tehnice si fashion – precum si toata gama de servicii de telefonie mobila ale operatorului partener, respectiv abonamente de voce, internet mobil sau telefonie fixa.

EuroGsm a sustinut si Smart IT, cea mai ampla competitie de aplicatii desfasurata in Romania pana in prezent.

Playtech.ro este una din publicatiile online de top ce prezinta cele mai noi tehnologii, gadget-uri si jocuri, lansata in noiembrie 2009.

Playtech.ro a organizat in octombrie 2011 Smart IT, cea mai ampla competitie de aplicatii desfasurata in Romania pana in prezent. In noiembrie 2010, a organizat PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare in gaming din Romania.

Citește și:
Etichete: